There was an error in this gadget

Friday, November 21, 2008

Teruja!

Sejak bergelar mummy nie, asalkan berjalan ke mana-mana saja mata nie dok melilau carik baju untuk andy...

Kalo tak baju pun, seluar ke..bootees ke....mittens ke....macam-macam la....

Paling tidak pun wet tissue untuk lap bontot & 'bird-bird' Andy...

Ekekekekeeee....

Tadi time lunch aku gi The Mall ngan 'partner-in-crime' aku, Yaya...

Sajer nak berjalan-jalan...dah lama rasanyer tak gi The Mall...

Mission adalah untuk mencari bootees & mittens untuk Andy...

Cian Andy takder banyak bootees & mittens....

Kalo ada pun, tak sama 'pair'nyer..

Cian anak mummy nie....

Maklum ler....kebanyakkan mittens & bootees yang Andy pakai la nie Mak Iti yang bagi...

Sumernyer dak Minmin punyer...

Seronok tengok pakaian and all baby stuffs....

So cute!

Aku pegi kat area booties & mittens...

Sangat teruja sampaikan mummy beli 4 pasang!!!

Ekekekeke.....

Ingat nak beli skali baby carrier ngan towels....ada sale...

Tapi memandangkan belum gaji lagi dan duit kat dalam wallet mummy nie ala-ala ada takder jek...

So terpaksa ler mummy hold dulu niat murni mummy nie....

Next week dah gaji, insyaAllah mummy belikan ek, Andy.........


Muahhhhhhhhh.....................










Sumer nie untuk Andy tau...... =D

No comments: