There was an error in this gadget

Tuesday, April 3, 2012

Alaaaaaa......Aaron Aziz Keeeeee?!?!?!

(sila abaikan awek berbaju kurung putih yang macam entiti sesat tu yer!)

Jumaat last week, after wat passport..
Tetiba hubby ajak tengok wayang...
Katanyer dah lama tak layan tengok wayang berdua...
Last skali tengok wayang masa tengah menunggu hari nak bersalinkan si Fajar...
Giler lama dah tu.....
Cool, kan???
Ekekkekeeeee....
So, ok la...
Takyah gi jejauh...KL Festival City yang sekangkang kera dengan umah nie jek dah cukup!
Ada MBO di situ!
Heheheheee.....
So tengok senarai cerita yang ada, yang best nak layan pon satu citer jek...
Ok la...proceed ngan citer Wrath Of The Titans...
Ada tempoh 40 minit jek lagi sebelom tayangan...
So, kami jenjalan buang masa dulu...
Tetiba tengok cam ramai jek orang dok tengok kat satu tempat nie..
Owh....ada orang shooting rupanyer....
Kebetulan la kami lalu kat tempat diorang shooting tu...
Pastu teros ternampak Aaron Aziz!
"Owhhhh....ada Aaron Aziz la!!!"
Hubby soh pi bergambar ngan sang artis itu..
Memula aku tanak...Aku kata "kalo Adiputra nak ler gak!"
Tapi dia soh gak..
Ok la.....pergi jek la...
Tanpa perlu beratur ataupon berhimpit-himpit macam semut kerumun gula, aku pegi jek la kat sang artis nie...
"Excuse me..Aaron, bole kita amik gambo bersama tak??"
"Bolehhhhh..." jawab beliau dengan mesra sekali!
Cool.....
Hubby standby ngan Blackberrynyer...
1...2....KLIK!!!
(Blackberry...standard ar...gambo tak sharp!!!)
Ok la tu daripada takder......heheheehe....
Owh my.......
Kenapa la bukan ADIPUTRA yang berada di depan mataku pada saat itu!!!!
Why?!?! Why?!?! Why?!?!
Kalo la Adiputra yang ada kat sebelah aku time tu, memang aku PENGSAN!!!
Owh my......
I wish I can see him anywhere at anytime....
My wish!!!

2 comments:

Reflisia said...

jeles weh!

-LaDy rAzOr- said...

hahahhaaaa......
Aaron Aziz jek kot....
Kalo Adiputra, aku pitamssssss!!!