There was an error in this gadget

Monday, February 20, 2012

Bertenang dan Hibernasi Seketika.....

Adeeehhhhhhhh......
Lately macam-macam perkara bermain kat kepala nie....
Macam-macam plan for business ada.....
Macam-macam benda nak buat.....
Kalo la body nie boleh dibahagi-bahagikan kepada 5-6 keping macam Ameba....
Dah lama aku bahagi-bahagikan kerja kat 5-6 orang 'aku' tu....
Sorang dok kat opis, keje cam biasa.....
Sorang pi uruskan business puding....
Sorang pi uruskan business butik pengantin....
Sorang pi uruskan hal rumah....
Sorang pi uruskan hal lain-lain....
Rasanyer macam tak cukup 'aku' jek nak wat sumer benda dalam satu masa!
Mau kena ada banyak 'aku' ler....
Nak hired pembantu, rasanyer lom berkemampuan lagi.....
Hari-hari sakit kepala pikirkan sumer benda nak buat...
Sampaikan tak leh nak tido kengkadang tu....
Asal nak tido jek, kepala otak nie dok ligat pikir hal puding....
Asal nak tido jek, kepala ligat dok putar pasal pelamin pulak......
Adeeeehhhhhh.....
Lama-lama aku kena insomnia lak nanti!!!
Mintak selisih lah!
Apa-apa pon, harus lah bertenang dan banyak bersabar....
Kalo nak diikotkan, 24 jam sehari tu adalah tidak cukup bagi sesiapa yang menceburkan diri dalam dunia perniagaan nie.....termasuklah aku!
Kalo ada 30 jam sehari pon, 30 jam tu ler kepala dok ligat pikir pasal business!
Aku rasa aku perlu tenang dan hibernasi seketika.....
Moga ALLAH permudahkan segala urusanku ini....
Aminnnnnnnnnnnn.........

No comments: