There was an error in this gadget

Friday, February 10, 2012

Berkelah & Memancing wif 'The Mommies' & 'The Dudes'

Tarikh : 6 Februari 2012
Tempat : Dam Ulu Yam
Aktiviti : Berkelah & Memancing




Mengikutkan jek pe'el 'The Dudes'....maka 'The Mommies' pon join ler...
Depa dok memancing, kami dok berkelah...
Aktiviti masa lapang yang boleh diisi ketika public holiday tanpa berbelanja berlebihan...
Ekekekkekeeeee....
Cool, kan????
Tengok jek gambo kat bawah nie...
Selebihnya ada dalam Facebook....
Dan ada lagi kat dalam phone Ayu...
Entah biler la si makcik tu nak bagi kat mommy...
Bole mommy upload masuk dalam blog nie...
:-)


Baru sampai...daddy buli Fajar!
Ada ke dia soh budak kecik nie bawak tikar cenggini gayanyer?!?!?


Khemah dah siap pasang....dua bradik nie wat aksi hero lak dalam khemah tu...


Daddy kusyuk mancing....tak sangkut sekor pon! hahahhaaa....


Memasing sebok melayan anak-anak.....


Memasing ngan aktiviti tersendiri....


Sekali ujan daaaaa....terpaksa angkut sumer barang2 letak kat pondok...


Kanak-kanak ribena....ekekkee....

Sebelum balik ke umah masing-masing, kami lepak kat mamak dulu....
Pekena teh tarik...roti canai...mihun sup...megi goreng...sup kambing...
Perot dah kenyang....chaloh!!!
Next destination adalah camping di Pantai Teluk Kemang, Port Dickson....
Cadangan tarikh adalah dalam bulan Mei nanti...or before puasa!
Orait!!!

No comments: