There was an error in this gadget

Saturday, August 6, 2011

SELAMAT BERPUASA!!!

Lama dah tak update blog....
Maklum ler....masok jek Ramadhan nie, aktiviti semakin kencang....
Agak busy setiap hari....
Masa rehat pon agak terbatas...
So agak tiada masa nak update blog....
Dear all...mommy skang nie dah bukak gerai meniaga puding kat Bazaar Ramadhan Desa Pandan...
Sambutannyer amat menggalakkan....
Alhamdulillah....

Selama 5 hari mommy meniaga nie, 2 perkara yang mommy rasa best sangat!
1- dapat bertukar2 juadah ngan peniaga2 lain kat situ...hari2 dapat makanan sedap2...best!hehehee
2- apabila customer yang sama datang tiap2 hari sebab puding sedap katanyer...alhamdulillah....

Frankly, bila dah ramai customer yang cakap camtu, besar hati mommy menerima pujian mereka tu....
It's complimentary for me....
Rasa syukur sangat sebab rata-rata customer puji.....
Alhamdulillah.....

Masa memula meniaga aritu, risau gak kot2 la ada customer yang datang balik gerai then marah2 ke...mana ler tau tak sedap puding mommy nie ke kannnn....
Dah la mommy nie orang baru meniaga kat situ....
Kalo kena marah or complain ngan customer, malu rasanyer...
Tapi alhamdulillah...semuanya berjalan lancar setakat ini.....
Jemput datang ke gerai mommy kat Bazaar Ramadhan Desa Pandan tu yer...
Khemah No.19, Gerai No.113.....

MOH RAMAI2!!!


Dikesempatan ini jugak mommy nak ucapkan SELAMAT BERPUASA kepada semua sahabat handai mommy yang disayangi sekalian....
Selamat menjalani ibadah puasa dengan sempurna hendaknya.....
Aminnnnnnnnnnn............

No comments: