Mari Ternak Ikan Sambil Berblogging!

Monday, February 14, 2011

HUKM....

Tempat : HUKM, Cheras
Tarikh : 12hb Februari 2010
Waktu : 2.00pm-6.00pm
Aktiviti : Melawat Pak Ngah Sakit kat HUKM...


Sabtu pagi dapat call dari Mak Lang...
Pak Ngah sakit tenat katanyer...
Maka aku pegi la ngan mak & anak-anak...
Hubby takder...kene keje lak...
Melilau-lilau gak ler mencari wadnyer...
Akhirnyer jumpa jugak!
Maklum ler..tak biasa dengan HUKM nie...
Pak Nagh ditempatkan ke wad CCU, Tingkat 6...
Dukacitanyer sebab doc tak bagi masuk melawat ramai-ramai..
Hanya 2 orang saja dibenarkan masuk untuk satu-satu waktu...
Dan kanak-kanak bawah 12 tahun tidak dibenarkan masuk walaupun pada hujung minggu...
Memandangkan aku bawak anak-anak, so tak boleh la aku melawat Pak Ngah...
Maka 'berkampung' ler kami anak branak kat luar wad jek..
Dah ler takder kerusi....so reramai ler lepak kat simen..wat cam kat kampong sendiri...
Slamber jek!!!

All aunties & uncles ada sumer skali....


Andy sedang 'mengecek' mak usu nyer cekedis!
tak jauh beza umur mak sedara ngan anak sedara nie...setahun jek beza!


my cousins...


Katanyer Pak Ngah kena heart attack dan kegagalan hati berfungsi sepenuhnya...
Pak Ngah banyak bergantung kepada mesin...
Tak tau ler apa nama mesin tu...
Mengikut kata mak, keadaan sakit Pak Ngah berkaitan hati tu, hampir sama kes macam arwah ayah....
Al-Fatihah untuk arwah ayah...
Til now, Pak Ngah still dalam rawatan rapi CCU lagi...
Doc tak bagi stay kat hospital untuk temankan Pak Ngah..
Doc soh balik..
If there's anything, baru Doc call....
Moga ALLAH melindungi Pak Ngah...
Aminnnnnnnnnnnnnn...........


2 comments:

Fuzzy-ra said...

part berkampung kat simen tu, exactly mcm kitorang kat HUSM waktu tggu ayah sakit dulu. sebulan oo berkampung dilorong..

semoga semua selamat. InshaAllah :)

-LaDy rAzOr- said...

aminnnnnnnnnnnn.......
kalo dah reramai, then xder kerusi lak tu, mmg berkampong kat simen ler jawabnyer...