There was an error in this gadget

Friday, January 15, 2010

Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu....

Mari join contest lagi!!!
Sekali lagi datang angin 'meroyan' mommy untuk join contest....
Tapi sumer contest yang mommy join berkaitan dengan Andy...
Kalo yang berkaitan dengan mommy sorang jek, memang takdo la....
Contest kali nie dianjurkan oleh IBU & MYTOMEIOUTLET .....


Syarat2 adalah seperti berikut...
1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri
4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
5) Jadi follower untuk blog IBU & blog MYTOMEIOUTLET
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua
7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..itu jer...senang je..


Maka, gambar yang dipertaruhkan adalah....
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Nama Mommy : Nor Fariza bt Yusop
Nama Baby : Farish Andhika Putra bin Mohd Nazri
Umur : 1 tahun 4 bulan
Tarikh Lahir : 20.09.2008
Al-Kisah : Gambo ini diambil ketika berada di dalam kereta, on the way balik kampung di Melaka.
Mommy rasa gambo nie sangat sweet coz Andy sengih beria-ia sunggoh time amik gambo sampai mata jadik sepet macam anak cino!!!Heheheheeee....
 
 

4 comments:

Reflisia said...

comel giler weh..hope ko menang..sangat sweeeeet si andy senyum..macam mommy dier

whizatie said...

ya ya..auntie pun setuju...andy sgt2 comel masa nih.. mommy pun comel! good luck to both of u..

-LaDy rAzOr- said...

Reflisia & whizatie : thanks, maszku & kak watie....takpe...masuk contest nie suker2 abiskan masa, abiskan bogheh(beras) jek...hehhehehe..kalah menang tu standard ar... :-D

ayu said...

mmg gamba andy & mummy sgt cute & sweet!! ;)