There was an error in this gadget

Wednesday, December 23, 2009

Andy's First Tri-Cycle!



Kelmarin, masa pas gi Carrefour Wangsa Maju ngan Jaya Jusco Wangsa Maju, singgah ke butik Manjaku di Medan Idaman....
Rupa-rupanya ada jualan mega akhir tahun ler kat situ...
Maka ramai ler mak-mak dan bapak-bapak yang datang membeli untuk anak kecik masing-masing...
Kami pon singgah ler....
Tujuannyer nak beli sikit barang-barang untuk newborn baby nanti....
So beli la baju-baju dan blanket...
Then En.Belo ternampak tri-cycle yang sememangnyer dah lama kami carik untuk Andy...
Test try bubuh Andy dalam tri-cycle tu...
Andy sangat seronok!
Maka tanpa berlengah lagi kami pon panggil pekerja kat situ....
Pekerja tu cakap tinggal tu satu jek tri-cycle yang ada...
Yang lain dah abis!
Huk aloh!
Setelah difikir-fikir, amik jugak la...
Sebab dah tinggal tu satu jek!
Alhamdulillah.....rezeki Andy ler tu...
Then bila sampai jek kat umah, Andy sangat seronok main ngan tri-cyclenyer tu...
Hehehheee.....
Pasni tiap-tiap petang, leh la mommy bawak Andy jenjalan naik tri-cycle tu...
Kalo daddy cuti nanti, kita gi Tasik Titiwangsa then bawak Andy jenjalan keliling tasik naik tri-cycle nie ek!

4 comments:

Haris Zuhaina said...

Laaa, dah nak dpt bb, ni awat tak bli yg da carrier blkg nya... dia ada utk 2 org sekali... siap leh tanggalkan lagi yg carrier bb kat blkg nu... syg ar....

-LaDy rAzOr- said...

takpa.....abang dapat yang nie...adik punya nnti beli kereta lak....
ekekkeke.....

Haris Zuhaina said...

ha betol3x... pakat tolak lah laki bini... nanti baru adil... kalau tak sorg tolak, sorg relax, kankankan

-LaDy rAzOr- said...

hahahhaaa......
betol sgt la tu!
baru ler adil dan saksama....
dua2 tolak anak....
hahahhaa.....