There was an error in this gadget

Tuesday, November 24, 2009

Mengidam Yang Melampau!!!

Ekekekkee...
Takder la melampau mana pon....
Tapi sejak hari raya aritu aku dok carik kuih bangkit...
Sumer umah yg aku gi beraya, sumer takder kuih bangkit...
Aku jadik pelik la kan...
Apahal lak raya kali nie tak jumpa langsung kuih bangkit nie?!??!
Bukan ke kuih bangkit nie kuih traditional faveret ke???
Sumer umah WAJIB ada kuih bangkit nie tau!!!
Raya umah tu, raya umah nie...
Sampai abis raya tak jumpa-jumpa gak kuih nie!
Last skali, minggu lepas opismate aku bagitau dia ada jumpa kedai yang jual kuih secara borong...
Macam-macam kuih ada katanyer....
Kat kedai tu ada jual kuih bangkit gak...
Kedai nie kat Ampang, area umah dia...
So aku pon mintak tolong la dia belikan...
Pagi tadi, tup-tup ada atas meja aku!
Nahhhhh....hamek ko!!!
Sebalang beso kuih bangkit dia belikan!!!
Kembong perot aku hadap sengsorang kuih bangkit nie...
Ngidam sangat kan....hamek!!!
Hahahahaaa........


p/s: nie bukan simpanan untuk stok raya haji keh....stok simpanan tembolok sendiri jek nie!

2 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

nak cikettttttttt

-LaDy rAzOr- said...

meh la dtg kat tmpt kalo mahuuuuu...
sedappppppppp.............
ekekekeee.......