There was an error in this gadget

Friday, September 11, 2009

Kuang Ajaq Betol!!!


"Kring....Kring...."
"Ello..."
"Ello...boleh cakap dengan Cik Nor Fariza?"
"Yer, saya..."
"Cik, payment keta bila boleh bayar?"
"End of month la...usually saya bayar end of month"
"Cik punyer duedate 16hb keh...!"
"Yer...saya tau, tapi kalo awak track record saya dalam sistem, saya slalu bayar end of month.."
"Kalo camtu jadik 2 bulan lah!"
"Erm...ok.."
"Ok-lah!"
"Sapa nama nie ek?"
"Tuttttttttttttttttttt..................."
"Eeeee...kuang ajar nyer!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kuang ajaq punya customer service EON Bank!
Try call balik! 03-26113688
Enggage ler plak!
Call lagi banyak kali....
Sama gak hasilnyer.....
Mangkuk betol!
Dengan takder adabnyer....
Suara kasar macam ah long nak kutip hutang lak lagaknyer....
Hish...geramnyer aku!
Camtu ke EON Bank train budak-budak customer service diorang PR???
Budak-budak jenis ape punyer perangai ler yang diorang hired nie???
Marahnyer aku!
Pantang betol aku kalo orang kuang ajaq ngan aku bilamana aku tak kuang ajaq pon ngan orang....!
Punya la aku cakap slow and steady....sebab aku tengah selsema la nie...
Mamat tu lak leh cakap ngan nada kuang ajaq ler plak!
Nasib baik aku tak dapat contact nombor EON tu....
Asik engage jek memanjang....
Kalo aku dapat la, memang aku maki kaw-kaw punya!
Pedulik haper aku posa tak posa!
Hishhhh......marah!

3 comments:

adilynn said...

nofa..
kalo due date 16 every month..kita leh req utk tukar pd end of month..so kita punya record takkan showed overdue payment..
kalo tau sapa nama collector yg called tuh lg senang..bole buat complaint terus atas nama dia...kurang ajr sgt!!

-LaDy rAzOr- said...

ek? leh tukar ek?
rasanyer org pnh tanyer...tp diorg kater x leh tukar...
ntah la....nnti2 org tanyer lg...

wati said...

mmg mangkuk....ari ni pn ade dpt miss call...tp aku tgah tdo dgn jayanye....haha...ni la mengong...ari ni bru la 14hb...da call nape...bkn due date aku 26hb ke...haish.......stupidatpersonwhocallme.......