There was an error in this gadget

Tuesday, September 1, 2009

Hebat La Andy!

Last Sunday, aku and En.Belo gerak balik Merlimau...
Rasa teruja giler nak jumpa Andy...
Rindu giler kat dia...
Sampai jek kat kampung, aku terkesima seketika...
"Andy dah pandai jalan la....." En.Belo berkata...
Wah......hebatnyer anak mommy nie!
No more 3-4 steps then jatuh la....
Dah berstep-step dah Andy berjalan....
And no more merangkak-rangkak dah!
Terror la dia!
Sesungguhnya mommy berasa sangat bangga dan teruja!
Heheheheeee........
Then Andy dah pandai salam orang dah....
Tapi kena cakap kat dia.. "aminnn.....meh amin meh!"..
Bila cakap amin baru ler dia salam.....
Bila dah pandai berjalan nie, selamba jek dia menyangkung sambil amik barang mainan dia yang jatuh kat lantai...
Andy dah pandai balancekan kaki ngan badan dia....
Pastu Andy skang dah suka menari sambil pusing setempat...
Ala-ala 'mary-go-round'....
Kadang-kadang dia menari sambil lenggang lenggokkan punggong dia yang ber'pampers' tu....
Hahahaaaaa........
Goooooooood boy!
Then mommy perasan one thing....
Gigi Andy dah tumbuh lagi 2 batang kat gusi atas.....
So now gigi Andy dah ada 6 batang!
Dengan selambanyer dia menggigit puting susu time tengah isap susu botol....
Sampai leper puting susu tu dibuatnyer!



Kaki Andy dah tegap nak berdiri betul-betul dah....









"Tengok nie....saya dah boleh berjalan dengan eksyennyer...ekekeke......"

4 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

waaa terer arr andy da bole jln huhuhu best2

-LaDy rAzOr- said...

nanti aqil ngan andy leh main lumba lari ek!
pastu mommy-mommy mai kejar tang blakang.....
heheheee.......

whizatie said...

good boy andy...dah pandai jalan yer...x nak susahkan mommy kan...mommy ader adik dlm perut.....cayang sikit kat andy....muahhh..:)

-LaDy rAzOr- said...

"cayang aunty watie gak...muahhhhhh!" ~ andy berkata..