There was an error in this gadget

Monday, August 3, 2009

Setahun Tidak Berjumpa.....

Tarikh : 2 Ogos 2009

Waktu : 10.45pm
Tempat : Red Chair Restaurant, Gombak.


Malam tadi lepak kat Red Chair Restaurant kat are umah aku...
En.Ayid dah balik dari UK...
So decide nak jumpa dia ler....ditemani oleh Cik Ayu yang hanya akan ada kalo En.Ayid ada sama....
Hehehehee......
Panjang borak diorang nie...
Maklum ler...setahun tak berjumpa...
Tapi sebenornyer takder la tepat2 setahun pon....
Andy pun baru 10 bulan...
So 10 bulan ler tak berjumpa sebenornyer...!
En.Komak & family baru tiba dari Melaka...diorang balik kampung.
En.Ayun & family tak dapat join pasal diorg masih lagi on the way dari Kulai.....
Melaka pun tak masuk lagi katanyer....
Takpela...next time leh lepak sma-sama lagi...




Pn.Eima & Cik Ayu tengah makan, En,Komak tgh dukung anak,
En.Belo & En.Ayid tgh isap rokok sambil berborak!



Andy segan biler ada awek cun kat sebelah...hehehe....awek nie namanyer Batrisya!

No comments: