There was an error in this gadget

Thursday, August 27, 2009

Kehilangan Yang Penuh Misteri....

Sumer orang kecoh.....
Kecoh sana...kecoh sini...
Tapi ada yang berdiam...
Keadaan mencemaskan....
Situasi penuh mendebarkan....
Keadaan penuh tanda tanya....

"Apa kes,bro???? "

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Seorang member baik kat Tourism nie dah meng'hilang'kan diri.....
Kata sumber-sumber terdekat, beliau ambil cuti tanpa gaji selama setahun....
Beliau terus tetiba jek tak datang opis sejak minggu lepas....
Aku sedari perkara itu sebab kebetulan aku memang tengah mencari beliau masa last week...
Sebabnyer adalah beliau merupakan pemgumpul koleksi lagu-lagu lama...
So ada lagu-lagu lama yang aku nak amik daripada beliau...
Tu pasal ler aku mencarik beliau...
Tapi sejak masuk opis kelmarin, aku terus bertanyakan tentang beliau pada sahabatnya..
Malangnya sahabatnya pun tak tahu ke mana perginya beliau....
Cuba hubungi talian mobile, tidak dapat dihubungi...
Peliknyer!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Agaknyer ke mana peginyer gerangan beliau tu ek??
Setahu aku, beliau tu dah nak kawin...
Tu pasal ler beliau mem'borong' kebanyakkan barang-barang rumah aku sewaktu aku nak pindah umah tempoh hari...
Beliau beli secara lumsum....sebab aku pun tolak kat beliau secara pukal!
Aku menjadi hairan bin ajaib....
Ke mana peginyer gerangan beliau itu ek?!?!?!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aku musykil nie....
Nampak gayanyer aku dah tak dapat nak rasa nasi lemak 'best' beliau lagi selepas raya nanti....
Ermmmmm.......
Musykil.....sunggoh musykil!
Misteri.....sunggoh misteri!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anda tahu ke mana beliau meng'hilang'kan diri?!?!?



p/s: 'beliau' di sini adalah saudara En. Apai (nama timangan) dan merupakan salah sorang kawan baik aku kat Tourism nie....

2 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

siapa ekk

-LaDy rAzOr- said...

"jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri...." ekekeke....