There was an error in this gadget

Wednesday, April 8, 2009

Hepi Besday To Me!!!

Hari Sabtu yang lalu, 4 April 2009 adalah ulang tahun kelahiran aku yang ke-27...
Hehehehe....
Tanpa segan silu aku bagitau umur aku yang sebenar...
Makcik dah tuo dah haaa......
Aku rasa terharu giler....
Ramai kawan-kawan yang wish besday aku...
Thanks a lots kat kalian yang tak pernah lupa besday aku...
Bestfriend aku kat opis, Shasha siap belikan aku 'high-heel' kat The Mall...
Tapi yang bestnyer dia soh aku pilih mana kasut yang aku nak....
Dia tukang bayar jek!
Hehehehe......memang best!
Tapi aku takder la amik kasut yang mahal-mahal....
Sekadar yang termampu oleh dia untuk membayarnyer jek ler...
Kesian lak nak 'pow' ibu mengandung lebih-lebih....
Ekekekee.......
Tapi besday present yang paling best adalah dari hubbyku yang tersayang...
Dear bagi Gintell e-Slim untuk aku, sebagai motivasi untuk aku KURUSkan badan!
Pastu malam lak dear masakkan Fettucini Carbonara Meatball&Bacon special untuk aku!
Memang best!
Pandai dear masak...
Abis licin pinggan aku makan.....
"Time kasih, dear!!!"
Tapi macam ada related lak masakan dinner dear ngan Gintell e-Slim tu...
Pas dah mencekik sepuas-puasnya, try plak alat untuk kuruskan badan tu...
Huhuhuhuuuuuu......
But I don't care.....
Yang pastinya, aku menjadi 'Raja' pada hari lahirku selama 24 jam!!!
Hahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. (gelak giler belagak!!!)



Gaya seorang 'chef' yang ala-ala hebat la......


Meatball&bacon yang masih dalam proses 'pemasakkan'.....


Ini la Fettucini Carbonara Meatball&Bacon hasil air tangan dear! Nampak best,kan?!?!



Licin pinggan!!!



Present dari dear......



p/s : thanks so much, dear!!! cayang u manyak-manyak....muahhhhhh............

4 comments:

Reflisia said...

happy beday wahai my darling

knitfreak-to-be said...

happy b'day ;) ooo shasha x bgtau pon dah pregnant, nasib aku bace blog ko ;)

Ej@ne said...

happy besday nofa...
nofa...nak kurus eh...minum lah air rest slim...
ejan ade jual produk tue...produk tue dah kuar iklan dlm TV9

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

epi belated besday nofa lama x bukak blog awk ehehhe...best nyer..lomentik la nazri tue ..jelesssssss