There was an error in this gadget

Wednesday, January 28, 2009

Mari Berjalan-jalan....

Hari jumaat aritu aku & dear bertolak balik ke Merlimau dalam kol 12 tengah malam...
Dapat la diskaun 10% bayar tol....time kasih ler kat PLUS...hehehe...
Esoknyer aku & dear bawak Andy jenjalan kat Mahkota Parade...
Tujuannyer nak cari baby car seat ngan baby hanging bag...
Merata berjalan dalam Mahkota Parade tu...
Naik lenguh kaki mummy nie...maklum ler...pakai highheel...hehehe....
Carik punya carik tak jumpa lak baby car seat yg affordable...
Tapi kami jumpa lak hanging bag yang asal boleh la...
Kat Anakku takder...jumpa kat area Pigeon...
Takper...rembat ajer!


tengah try test sumbatkan Andy dalam hanging bag dia..hehehe....



Pastu jenjalan lagi...lapo ler plak...
Berenti sat makan kat Restoran Chicken Rice Shop...



Sempat amik gambo ngan Andy sebelum Andy mengamuk nak tido....



Bila order dah sampai, aku & dear makan ler...
Aku makan sambil pegang Andy di pangkuan....
Dalam pada tu, Andy mengamuk nak tido...
Aishhh...nie yang payah kalo tak bawak stroller nie!!!
Kalo bawak stroller, senang sket mummy & daddy nak makan....
Andy leh tido jek dalam stroller....
Andy dah mengamuk nak tido nie....camner mummy nak makan nie?!?!?




Baringkan jek dia kat bangku....tido terus dia!



Pastu sambung berjalan carik baby car seat...

Pastu dah malas nak jalan dah....

Then we decided gi ke Giant Muar...

Try carik kat sana lak....

Tak sia-sia usaha mummy & daddy...

Akhirnya jumpa gak baby car seat yang dicari....

Alamaksssss.....luper lak nak amik gambo baby car seat Andy tu....

Pastu jenjalan sket kat dalam Giant Muar tu...

Then baru teringat Andy takder baju nak gi wedding Pak Anjang esok....

Ok...mari shopping baju Andy!!!

Hehehehee......


Andy's stuff....

Pastu dalam pukul 8 lebih...kami balik ke umah atok & nenek.....

Esok nak gi wedding ceremony kat umah Pak Anjang lak.....


2 comments:

@nnap3jelov3b@by said...

hehehe aqil pon da beli kasut :D

-LaDy rAzOr- said...

aqil kasut mahal...andy kasut murah jek...huhuuuu.....