There was an error in this gadget

Tuesday, December 16, 2008

Another Latest News....

Semalam lepas keja aku dan dear gi melawat ayah kat HKL...
Baru jek sampai kat hospital, mak called...
Mak cakap ayah kat dalam operation room...
Aku dan dear pegi ler sana...
Tengok ayah dah kuar dari operation room..
Muka ayah sangat tak bermaya..
Kesian aku tengok ayah...
Ayah kata operation half way jek coz ayah dah tak larat nak tahan sakit...
Takde bius...hanya bagi ubat tahan sakit saja...
Ayah kata ayah boleh rasa perut dia dibelah oleh doc...
Uihssss......aku dah rasa ngilu dah...
Memula doc try method masukkan alat dalam mulut ayah dan lalu ke saluran esofagus untuk ke hati....
Pastu doc kata tak jumpa ketumbuhan tu...
Then doc guna method lain...
Doc belah perut ayah...
Dah jumpa dah ketumbuhannya..
Tapi saluran ke hati tu sangat sempit dan perlukan kerja-kerja pembedahan yang sangat teliti...
Tapi disebabkan ayah dah tak tahan sakit, maka operation delay...
Doc kata petang nie ayah kena sambung operation lagi...
So petang nie aku dan dear akan ke HKL lagi untuk lihat keadaan ayah...
Semalam aku suapkan ayah makan bubur yang pihak hospital sediakan...
Tapi ayah makan 3-4 suap jek...
Pastu ayah tak leh nak telan dah...
Perit tekak katanya...
Maybe kesan daripada operation method pertama yang doc buat tadi...
Ayah sambung tido....
Dia dah tak larat sangat tahan sakit...
So aku la yang peghabiskan makanan ayah (again!)
Pas maghrib aku dan dear gerak balik umah...
Arini aku dan dear akan gi lawat ayah lagi...
Doakan operation ayah petang nie berjalan lancar...
Aminnnnnnnnnnnnn..............

2 comments:

Mea Myra said...

semoga ayah nofa selamat.. aminn

-LaDy rAzOr- said...

thanks darl...aminnnnnnnnn