There was an error in this gadget

Wednesday, November 19, 2008

Selamat Kembali Bekerja!

Hari nie aku dah start keje balik...
Aku sampai awal arini coz tak jammed...
Aku keluar umah kol 7.15am dan sampai opis kol 8.00am...
Hari pertama masuk opis, aku baru dapat berjumpa dengan dua R.O baru...
Diorang masuk masa aku tengah maternity leaves....
So tadi dah kenal ler depa....
Aku gi makan kat Riverside ngan budak-budak nie...
Ramai gak terkejut tengok aku dah masuk keje balik....
And ramai gak terkejut tengok perut aku dah kempis balik...

"wah...dah slim ler ko!"
"berjaya ko kuruskan badan balik ke!"
"amboi..bergetah lagi la U!"

Antara kata-kata yang aku dengar dari mereka....
Aku hanya mampu tergelak...
Ekekekekeee......

"Berjaya jugak aku mengaburi mata pihak luar!" hatiku berkata.....

Shhhhhhh...........biarkan mereka tidak tahu hal sebenar...
Kerana hingga setakat ini, aku masih mampu 'bersembunyi' di sebalik 'perisai' ini...
Heheheeeee...........

2 comments:

~ChEnTa~ said...

perisai apakah?

-LaDy rAzOr- said...

ekekkee....ada ler....
syhhhhh........rahsia!
hikhikhik....