There was an error in this gadget

Friday, November 28, 2008

Murtabak Singapore!

Semalam aku & dear anta mertua balik merlimau...
Masa petang sebelum balik ke KL, aku, dear & abah gi pekena makanan yang paling popular sekali di Muar, iaitu murtabak singapore!
Aku tak tahu macam mana rupa murtabak tu...
Tapi dear selalu cakap murtabak tu best...
So aku pun teringin ler nak makan....

Kedai yang jual murtabak terkenal di Muar itu.....


Camni rupanyer murtabak singapore nie ek....!


Sebelum makan....


Selepas makan...
Bagi seorang yang tak berapa nak gemar makan murtabak, aku rasa murtabak nie masih lagi boleh diterima oleh tekak aku nie....
Mungkin kerana rasanyer yang kurang ke'sayur'an sket kot...
Dan dagingnyer pun ala-ala rangup jek bila dikunyah....
Best!Best!Best!
Kiranyer mission aku untuk merasa murtabak yang popular di Muar itu dah terlaksana ler...
Next mission lak adalah pekena Nasi Gunting kat town Melaka....
InsyaAllah kalo ada rezeki lebih sket nanti ek, dear! =D

2 comments:

@nnap3jelov3b@by said...

huhuhu sedap nyer tgk sejuk2 neh tgk gambo pon rasa sedap n lapo ekekeke
nofa mmg kuat mkn ekekeke

-LaDy rAzOr- said...

ekekekee.....shyyyyy...jgn bocor rahsia org kuat mkn ler.... ekekekeee.......=D