There was an error in this gadget

Friday, October 31, 2008

Tak Suker....

For time being Andy still in da same condition...
Takde perubahan apa-apa pun (di mata aku)
Tapi parent aku cakap dah makin elok dah kulitnya.....
Yer la tu kot....
Maybe mata aku yang tak brapa nak center kot...
Ermmmm......ntah!
Dah banyak kali berubat moden mahupun cara kampung...
Klinik dah pegi...Hospital dah pegi.... (Andy ada appointment ngan doc pakar kulit on 11 nov nanti)
Dukun kampung, 'Nek Wang' pun dah pegi.....
Air penawar 'Pak Ustaz' pun ada....
Air penawar Pak Abu' pun ada gak!
Lepas nie 'Pak' ape lagi nak bagi air penawar pun aku tak tau ler....
(pak pung pak mustape la kot...)
Aku tak kesah ler nak berubat cara aper skali pun...
Moden ke traditional ke...
Tapi aku paling tak berkenan kalo adanyer penggunaan tangkal.....
Terang lagi bersuluh tangkal tu khurafat.....
Dan aku tak suka benda-benda macam tu ada pada anak aku!
Mengarut betol...!
Tapi disebabkan ikhtiar berubat cara traditional....
Ikhtiarlah cara apa sekalipun, asalkan anak aku sihat kembali seperti sedia kala.....
Tapi aku tetap dengan pendirian aku....tak suka tangkal menangkal nie ada kat anak aku!
Kalo ikutkan hati, aku nak cabutkan jek tangkal kat leher anak aku tu....
Tapi disebabkan takut kot-kot jadik ape-ape ke nanti, so aku bersabar jek la......
Huhuuuu...

p/s: Andy cepat la sembuh....so that takyah ler nak pakai benda2 mengarut tu lagik dah!

No comments: