There was an error in this gadget

Thursday, October 30, 2008

Still Not Recovered Yet....

Andy masih lagi tak sihat....
Kulit dia still mengelupas...
Ada kalanya nampak macam kulit dia tegang then ada coretan darah sket...
Mungkin terkena kukunya yang tajam...
Aku tak reti nak potong kuku baby...kecik jek jarinyer...
Kang terpotong kulit kat kukunya skali nanti...seriau aku!
Huhuhuuu...
Tapi satu perubahan Andy yang aku perasan ialah dia dah tak menangis malam-malam dah...
Just nangis nak susu jek....
Dah tak nangis sebab tahan sakit dah....
Alhamdulillah.....
Tapi ada orang kata sakit macam aAndy nie lambat nak sembuh...
Amik masa gak ar...
Aku dah risau dah nie...
Lagi sebulan aku dah nak kena masuk keje balik...
Cuti bepantang dah abis..
Then camner aku nak gi keje kalo hati dok risaukan sakit Andy tak baik-baik lagi nie?!?!
Huhuhuuu....
Moga Andy cepat sembuh dan kulitnya kembali seperti sedia kala...aminnnnnnnnn.....
Kalo dah recovered, baru la senang hati mummy nak gi keje and tinggalkan Andy kat orang jaga budak nanti.....

p/s: to mummy baby zara, sori my dear...hati mummy tak senang nak online selagi Andy tak sihat..kena sentiasa alert dengar dia nangis and layankan perangai Andy...tu yang tak dapat nak online slalu tu...sori ek,darling...! =D

1 comment:

Mea Myra said...

hye mummy...
its gud t hear dat baby andy da makin sihat... walaupun x sihat sepenuhnya.. at least, dah ade perubahan.. its ok.. aunty ira tau mummy bz jaga andy.. just wondered je.. mane nofa pegi tetibe diam.. risau if ade pape jadi kat andy... take good care of andy darling k.. n take care of ur self too.. kalau nofa x sihat camane nk jaga andy... i'll pray for u n baby andy!... mwahh to you both...