There was an error in this gadget

Wednesday, September 24, 2008

Alhamdulillah, Dah Selamat.....

Date : 20 September 2008
Time : 10.34pm
Venue : Labour Room, 1st Floor, Hospital Kuala Lumpur

Finally!!!
Terlahir sudah permata hati yang ditunggu-tunggu selama 9 bulan lebih sebelum nie...
FARISH ANDHIKA PUTRA - permata hati mummy & daddy....
.............................................................................................................

Aku nak cerita pengalaman aku ketika dalam labour room....
Dan aku amat pasti semua wanita yang bergelar ibu telah mengalami situasi dan perasaan yang sama seperti aku...
Tapi aku tak mahu ceritakan pengalaman pada entry kali ini...
Maybe next time aku akan ceritakan semuanya....
Coz sekarang nie aku nak kena tengok-tengokkan Mr.Andy yang sedang tidur tu...
Anytime dia leh terjaga...
So....
Jumpa di entry akan datang!

3 comments:

~chacha~ said...

wehhh sempat lagi ko online??
tolong cium2kan andy utk akak niesa bole??

-LaDy rAzOr- said...

akak ker mu tuh? ko dah layak jadik aunty ar...
hehehhee.....

~ChEnTa~ said...

congrats babe!hadiah ari raya ni.