There was an error in this gadget

Monday, August 25, 2008

Ouchhhh....



Pagi tadi masa nak tergesa-gesa nak siapkan breakfast (takut lambat gi keje), tanpa disedari ibu jari aku terluka...
Terkena kat penutup tin susu pekat F&N....
Huhuhuuuu....4-5 tisu gak ler digunakan untuk mengelap darah yang mengalir...
Handyplas takder ler plak...
So aku tak letak apa-apa pun kat luka nie...
Even minyak gamat pun aku tak letak...
Aku pun tak tahu la macam mana leh cuai sangat nie...
Yang aku tau, sambil prepare breakfast tu, aku tengah fikir macam-macam hal...
Maybe disebabkan itu la kot,maka aku careless....
Takpe la...sikit jek pun...bleeding pun dah stop...
Esok lusa taksakit dah ler ibu jari nie...

2 comments:

Mr BeLO said...

aler ciannye mummy ni..camne leh cuai ni?

pakai hansplast..

u pikir ape?

muuaahh..

~lots of luv~

-LaDy rAzOr- said...

pikirkan 'pak plekok' sorang nie ler....