There was an error in this gadget

Thursday, April 10, 2008

Mereka....


Budak nie memang nakal tau! serupa macam perangai aunty dia...

Degil lak tue...macam aunty dia gak!!!

Tapi dengar gak cakap...macam aunty dia gak lagi!!!

"Ajit kalo wat perangai lagi, aunty tak nak kawan...tau!"


Ayah adalah yang paling best sekali di mayapada ini....

suka nak wat 'muka' time nak amik gambo....

Sama jek pe'el kitorang anak-beranak.....kan?!?!

hehehehe........






Mak paling garang sekali di alam maya ini.....

hehehehee......

banyak kali aku kena cubit dan kena 'fire' ngan leteran dia kecik-kecik dulu....

dah besar pun aku kena 'fire' gak...tapi cubit dah takder dah!

Tapi pas aku kawin, mak aku dah tak berleter pun kat aku....

Skang pe'el semulajadi dia dah di'turun'kan kat aku....

dan yang menjadi mangsa leteran aku adalah dear!!!

heheheheee........



My big 'taiko'!!! Suka buli aku tak kira dalam apa jua keadaan...

Tapi skang aku dah kawin...tak leh nak buli aku dah!

hahahaha....YES!!!




Kak Liza.....a.k.a bakal kak ipar aku....yang best!

Tapi entah bila abang aku nak kawin ngan dia pun, aku tak tau...

Orang tua dah bising soh kawin.....diorang wat donno jek.....

Lantak ler diorang....




Mereka inilah manusia-manusia yang terpenting dalam hidup aku....selain dari dear...and coming soon little one....Mereka adalah family aku...Tanpa diorang....tiada aku dalam dunia ini....dan aku sangat sayangkan diorang....dan aku tahu...dah tentu mereka pun sayangkan aku!!!










2 comments:

Mr BeLO said...

Di mana muka sayaaa?????

tak nak urut kaki lagi la...

-LaDy rAzOr- said...

ececececeee...majuk lak....muka awak dah banyak terpampang dah...tak elok over expose....hihihi...