There was an error in this gadget

Friday, February 15, 2008

Aku Benci......

~ Aku benci kena attend interview kat situ!!!
~ Aku benci kena public speaking!!!
~ Aku benci kena keluar gi outstation!!!
~ Aku benci bila rasa menggelabah dan gabra time attend interview!!!
~ Aku benci keja kat situ lagi dah!!!
~ Aku benci dengan karenah birokrasi kat situ!!!
~ Aku benci dengan big boss aku!!!
~ Aku benci ngan keja aku skang!!!
~ Aku benci aku still tak dapat permanent!!!
~ Aku benci kerana masik lagi kontrak!!!
~ Aku benci semua calon yang pakai 'kabel'!!!
~ Aku benci semua panels yang buat muka 'ketat'!!!
~ Aku benci Tourism!!!

Sekian...terima kasih!!!

2 comments:

Choco-mania said...

salam..hi kak nofa :)
selamat pengantin baru..hehe (valid lg tak nak wish nih..)
akak dah pregnant ye..congratulation! wah,mommy to be nih - fathiyah :)

MsCinderella said...

askum nofa....
kak lin dr perlis ni..
ooo dia pun ada blog na...
menarik gak..

hmm...awat yg problem dkt tourism tu....hmmm