There was an error in this gadget

Thursday, April 5, 2012

Tamat Sudaaaaaaa......

Hari ini, 5 April 2012.....
Berakhir sudah episod cerita Bella Calamidades!
Walaupon aku dah tau ending cerita dia (sebab tengok kat youtube)
Tapi aku tetap mengikuti gak seperti biasa....
Dan of cos la ending dia adalah happy ending!
Dah tentu lah Marcelo Machado bersama dengan Lola Carrero....
Hehehehee....
Nie la cerita Latin yang aku paling layan....
Aku jarang layan cerita Latin....
Last skali aku layan La Usur Padora, tahun bila ek???
Tak ingat ler plak...
Mau kena google nanti baru tau! :-)
Sebab aku bukan kaki cerita Latin.....
Ntah macam mana Bella Calamidades nie plak aku layan tanpa missed pon!!!
Giler hardcore...
Hahahahaaaaa....
Ok....start next week, no more Latin soap opera...
No more hensome & charming guy like Marcelo Machado....
No more beauty lady like Lola Carrero...
Gonna miss them both!
Hukhukhuk... ;-(

bole meroyan tengok muscle dia tu! hehehee....

No comments: