There was an error in this gadget

Saturday, December 22, 2012

Alhamdulillahhhh....9 minggu!!! :-)


Hari Rabu aritu, pas balik keje...
Pas amik anak-anak kat umah babysitter....
Then tros gi Klinik Mediviron....
Walaupun cuba untuk membiasakan diri ngan Klinik Idzham yang lagi dekat dari umah...tapi tetap rasa tak selesa bila kena part Maternity checkup...
Mesti mau pegi Klinik Mediviron yang kat Bandar Sri Permaisuri tu jugak!
Maybe sebab dah biasa dengan Doc Ros yang dah biasa check aku since dari aku mengandungkan si Andy lagi!
Sampai nak masuk ke-3 nie pun, aku rasa selesa ngan Doc Ros....
Walaupun hubby bising cakap jauh dari umah...tapi I don't care!
Asalkan aku rasa selesa.... :-)
Alhamdulillah.....kandungan kali nie boleh didengari heart beat nyer....
Sangat kuat degupan jantung baby u!
Heheheheee.....
Doc Ros kata dah 9 minggu 4 hari....
Syukur...kandungan nie sihat dan tumbesaran adalah selari dengan usia....
Tu yang aku nak dengar tu!
Aku taknak pisang berbuah dua kali...
NO! NO! NO!
Moga kesihatan kandungan dan aku baik sehingga bersalin nanti....
Aminnnnnnnnnnn......

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)