There was an error in this gadget

Friday, February 24, 2012

Stalker?!?!?! Ada Aku Kesah!!!


Gua tak kesah lu mau baca....
Gua tak kesah dia mau baca....
Gua tak kesah itu sochai mau baca.....
Gua tak kesah itu lengchai mau baca.....
Gua tak kesah itu lengloi mau baca.....
Gua tak kesah sesapa pon mau baca blog gua neh....

Gua tak pernah privatekan blog gua neh...
Sesapa mau baca...baca lah!
Takder ape yang best pon dalam blog gua neh...
Sumer pasal cerita gua....
Cerita family gua....
Cerita kehidupan gua....
Cerita perasaan hati gua....
Sumer cerita pasal gua!!!
Kalo ada cerita pasal lu orang pon, gua tak mention nama punya...
Dun worry lor....
Kalo naik court pon, gua tak jadi ape-ape....
Nak saman gua pon tak boleh....
Gua takder mention saper-saper punya nama maaaaa.....
Kalo lu orang ada buat baik, baru gua ada mention nama lu orang.....
Kalo lu orang ada buat jahat, gua tak mention nama punya....
Gua baik punya orang maaaaa.....
Gua tidak sesuka hati menganiaya atau menjatuhkan air muka orang lain!

Lagi pon gua bukan buat apa-apa maaaaaa.....
Gua bukan pegi rumah lu, kasi bakar rumah lu!
Gua bukan pegi kejar lu, kasi hentam sama lu!
Gua tak calarkan kereta lu pon!!!
Sumer ok saja kan???
Lu pon ok saja kan???
Ada patah kaki??
Ada patah tangan???
Takda kan!!!
Gua cuma taip saja maaaaaa.....
Apa-apa yang gua rasa, gua kasi taip sajer dalam blog gua nie....
Gua tak pedulik pon ape orang lain pikir....
Selagi gua tak ganggu sensitiviti perkauman, agama dan perlembagaan negara...
Gua ok sajer!!!

Kalo lu orang terasa, itu lu orang punyer pasal laaaaa....
Gua ada mention nama lu orang???
Takder kan!!!
Pepatah melayu ada berkata....
"Sapa makan cili, dia la terasa pedasnyer!!!"
Lu orang makan cili banyak-banyak buat apa....
Boleh kena buasir tau!!!
Lu orang tak tau ka???
Bahaya wooooo........
Tau tak apa itu buasir???
Aiyaaaa....kalo tak tau, pegi kasi Google la!!!

Gua bukan tulis untuk menganiaya orang tau....
Gua tulis sebab ini blog gua....
Gua mau tulis apa pon, gua punya suka la!!!!
Lu orang kalo tak puas hati sama gua, lu pegi bikin lu punya blog sendiri la!
Lu kasi tulis macam-macam dalam lu punya blog...kasi hentam sama gua pon!
Ingat gua  heran ka????
Si bijak pandai pernah berkata......
"Mata pena lagi tajam dari mata pedang!"
Tapi untuk blog gua nie, jari jemari gua lagi tajam dari mata pena!

Pegi main jauh-jauh la.....sochai!!!
Gua tak layan perangai 'kanak-kanak' Ribena la....
Gua layan anak-anak gua jek!!!



p/s : stalker dendiam sudehhhhh....takyah nak kecoh sekampong sangat lah!

No comments: