There was an error in this gadget

Thursday, October 20, 2011

Alhamdulillah......Syukran Ya,ALLAH!!!

Alhamdulillah.....
Andy dah sihat sepenuhnya!!!
Masa hari ahad aritu, bawak Andy gi berubat kat Pusat Rawatan Islam Darussalam....
Owned by Ustaz Ismail Kamus....
Dekat jek...kat area umah nie jek....
Pastu pengamal perubatan tu cakap Andy demam panas biasa jek....
Bukan demam disebabkan 'keteguran' ke or benda2 mistik yang lain ke....
Alhamdulillahhhhh......
Pas bagi dia minum air tu, masa hari isnin aritu badan dia dah kebah dah!
It just idong dia jek still bleeding lagi....
Kalo dia terbersin ke....mesti darah yang keluar....
Risau gak aku....
Aku just letakkan vaselin jek kat dinding idong dia...
Tujuan vaselin tu adalah untuk melembapkan dinding idong yang kering....
Dinding idong kalo kering sangat, leh menyebabkan pendarahan idong gak, selain dari panas dalaman....
Masa hari selasa, alhamdulillah idong dia dah tak berdarah lagi!!!
Hoyeaaaaaaaaaaaa...........
Aku dah tak risau apa-apa dah....
Skang Andy dah sihat sepenuhnya....
Dia dah kembali lasak!
Dia dah kembali membuli adik dia.....kembali memanjat badan aku....kembali lari2 tak reti dok dendiam!!!
Heheheehheeee.......
Tak kesah ler Andy nak wat ape pon, asalkan dia sihat seperti sediakala.....
Terima kasih kepada semua sahabat handai dan orang sekelilingku yang mendoakan kesihatan Andy....
Berkat doa kalian yang membuatkan Andy sihat sepenuhnya dengan izin ALLAH!
Alhmdulillahhhhh.....
Syukran sahabat sekalian.....
Syukran, ya ALLAH!!!
:-)

3 comments:

littlehumblelynn said...

Nofa

faham sgt apa nofa rasa.bila ank sihat lepas jth sakit,rasanya mcm lps dpt durian runtuh

smg andy x jth sakit lgk.amin

Haris Zuhaina said...

As Salam. Darling apa kata ko bt kenduri kecil2.. kenduri kanak2.. alah.. pack goodies (air kotak, biskut-letak dlm beg kertas cam beg kenduri) n sedekah kat tadika. Kekadang ada lah tang mana2 yg kitatak sedaq, kt kifarah kan ja.. ngan niat.. lepas hajat. Aku penah lah c dara tu demam teruk.... aku pasang nazar,n kenduri utk kanak2... :)

Reflisia said...

alhamdulillah...syukur!