There was an error in this gadget

Monday, June 20, 2011

Let's Roller-Blading, Bebeh!!!


Okay....
Skang aku dah memang buang tebiat!
Tetiba aku terasa nak ber'roller-blading' balik!
Tebiat nak mampos kan????
Hahahahhaaa....
Ada aku kesah?!?!?
Tetiba terasa nak feeling2 zaman remaja balik kan....
Skali skala pe salahnyer..... :-)
Last skali aku main 'menatang' nie masa aku form 4, tahun 1998...
Ermmm....13 tahun yang lalu!
Roller blade aku tu pon aku dah selamat tong-sampah-kan dah...
Aku beli pon masa umur aku 13 tahun, tahun 1995....
Masa tu harga w/o padding and helmet adalah RM180...
Kalo ngan padding & helmet jadik RM250...
La nie aku tak tau berapa harga....
Ada gak survey2 online shop....
Ada yang cecah RM300-RM400...
Mak aih....macam emas ler plak..
Makin lama makin naik harga benda alah nie!
Kalo boleh tanak ler yang mahal2...
Setakat nak wat main kuarkan peluh petang2 hari then setakat nak pakai untuk diri sendiri, bukannyer nak masok competition ape2 pon....
So tak yah ler nak rembat yang mahal2....
Kalo dapat yang bawah RM200 pon jadik ler...
Puas dah survey kat Tesco, Carrefour & Jusco Wangsa Maju...
Takde ler plak...
Untuk kanak-kanak ada ler...
Mau kena teruskan usaha mencarik nie...
Agak2nyer, maner ada jual yang murah2 ek????

No comments: