There was an error in this gadget

Saturday, January 22, 2011

Bersawang....

Ok...
Sangat lama tak update ape2 dalam blog nie....
I guess dah bersawang giler!
Ada nampak tak labah2 kaki lapan berjalan2 amek angin kat sini???
Ekekkeekee......

Well....as usual...
Alasan untuk dh lama tak update blog adalah 'mommy tersangat bz ngan anak2' or 'mommy rasa malas giler sejak dua menjak nie'....
Tapi mommy ada alasan yang paling baru iaitu berukband mommy macam haram jadah!
Bole gitu?!?!?!

Ok...lagi seminggu lenih jek lagi besday Aduka...
Kejap jek rasanyer budak kecik nie dah nak masuk 1 tahun...
Tapi still tak bleh berjalan lagi...
Merangkak bukan main pantas lagi!
Gigi bawah dah tumbuh 2 batang...
Gigi atas tumbuh 4 batang skaligus!!!
Hebat,kan???
Ekeekkeeee......

Disebabkan besday Aduka sehari sebelom CNY, so dapat la cuti umum panjang sket...
Bersambung dengan cuti ujung minggu...
So mommy cadang nak celebrate besday Aduka kat umah Merlimau..
Temanyer adalah BBQ Pool Camp Party....
Bole gitu?!?!?
Hahahhaa.....konpius x??
Mana satu sebenarnyer theme nie...
BBQ Pool ke BBQ Camp???
Ekceli sumer2 pon mommy nak buat!
All in one theme!
Aci gitu?!??!
Maklum ler...laman umah nenek kan luas....
So ada baiknyer kita mempergunakan setiap inci keluasan laman umah nenek tu, kan Aduka?!?!
Bijak mommy, kan???
Eheehhheeee....

So next week dah boleh shopping barang2 untuk wat BBQ...
Nak beli chicken wings, lamb, sosej, marinade stuff etc etc....
Ok...nanti kalo ada easy wizzy time, mommy listkan barang2....

No comments: