There was an error in this gadget

Wednesday, December 22, 2010

Celebrate Birthday Merrah & Tisha....

Tarikh : 19hb Disember 2010
Waktu : 2.00pm - 5.00pm
Tempat :  Mc Donalds Bangi
Aktiviti : Celebrate Birthday Merrah Amani & Batrisyia...

Terlupa ler plak nak amik gambo Birthday Boy & Birthday Girl...
Ekekekkeee.....






Burrrppppp.....kenyang!
Pas party kat Mekdi nie, 'The Dude's & Family gi lepak2 kat umah Encik Komak lak..
Sajer nak lepak borak2 kosong sambil bermain dengan binatang2 peliharaan beliau...
Umah beliau kat Kajang tu dah macam Mini Zoo dah rupa nyer!
Macam-macam binatang beliau bela..
Maklum ler...beliau nie peniaga binatang2 peliharaan...
Macam-macam binatang ada...
Ular, kala jengking, gecko, tikus makmal, tarantula, arnab etc....
Tapi luper lak nak amik gambo binatang2 kat umah beliau tu...
Next time ler amik, yer!


2 comments:

Reflisia said...

nofa, kalau aku jadi beday boy n gal sure aku sentap...heheheheh

miss u fa

-LaDy rAzOr- said...

hahahhaaaa.....dah tuo2 pon sentap lagi ke, senah oi! hahaha... :-)