There was an error in this gadget

Monday, December 6, 2010

i-City.....

Tarikh : 4 Disember 2010
Waktu : 8.00pm
Tempat : i-City, Shah Alam
Aktiviti : Sajer Bawak Family Jenjalan...


Kabonyer dedulu i-City nie masuk free...
Tapi la nie dah kena bayar RM10/car...
Halemak aiii......
Bayaran tu including masuk rumah sejuk..
Tapi hapah tak leh masuk...
Punyer ler ramai makhluk tuhan kat situ...
Nak-nak ujan lak tu..
So xder ler lelama lepak jenjalan kat i-City tu...
Kat situ yang aku tengok selain daripada macam-macam rupa bentuk lampu yang digubah macam bentuk pokok ler...bentuk binatang ler, ada gak aktiviti jualan makanan dan juga aktiviti kesenian...
Kata Encik Belo, ala-ala 'the buskers' la...
Then kalo nak letak duit kat topi diorang tu ke...kat sapu tangan diorang tu ke..kat mana-mana la ke...
 sila ler letak duit yer...
Katanyer laaaaa.....
Tapi aku tak nampak lak 'buskers'nyer...
Stage performance ader ler..
Ermmmm.....
Lagi satu....
Erkkk..ape yang 'i'-nyer ek???
Ermmmm.....


 Encik Belo tengah layan stage performance...
Andy tengah layan air kelapa mommy yang dibuat macam air sendiri...
Aduka sedang buat dekkkk jek!


 Tiga beranak jenjalan....


 Andy ber'possing' maut...ekekekee...


 Dua beradik.....


 Penat mommy soh Andy berpossing kat pokok-pokok...last2 dia dok menyangkung jek!


 Mommy pon nak possing gak! ekekekeee...


Kami 4 beranak yang sehati sejiwa - tema kaler merah pada hari itu!
Ekekekee......

2 comments:

Haris Zuhaina said...

dahi dak andy tuh kena apa?

-LaDy rAzOr- said...

eksiden ler...
ekekekee....
aku ada update entry pasal dahi dia tu... :-)