There was an error in this gadget

Thursday, November 18, 2010

Labbaikallah......

2 Disember 2010 nanti mak akan balik dari mengerjakan haji...
Dijangka flight sampai kat KLIA kol 12.30 tengah malam...
Aku tau pon sebab message pagi tadi...
Mak kata mak dah selesai melontar jamrah kat Mina and tengah tunggu bas untuk balik ke Mekah...
Minggu lepas mak message, katanyer baru jek tiba dari Madinah....
Alhamdulillah...kesihatan mak baik jek kat sana...
Moga kesihatan mak snetiasa baik hingga sampai balik Malaysia..
Aminnnnnnnnnnnn.........

Hujung bulan nie pulak aku nak balik Merlimau, nak amik Andy...
Rindu giler kat anak bujang sorang tu...
Semalam adalah 1st Hari Raya Andy beraya tanpa mommy & daddy...
Cian Andy...beraya ngan atok, nenek ngan sedara mara kat kampung...
Mommy & daddy takde..
Dah macam anak gelandangan jek ghopenyer...
Huhuhuuuu....

Takpelah...ujung bulan nie amik dia...
Then tumpangkan dia kejap ke umah babysitter Aduka setiap pagi, time mommy & daddy nak gi keje..sementara tunggu neneknyer balik dari Mekah..
Rindunyer kat dia! ;-(

No comments: