There was an error in this gadget

Monday, November 1, 2010

Genap 9 Bulan....

 Esok...2hb November 2010...
Genaplah Aduka berusia 9 bulan...
Sekarang Aduka dah mengensot dengan cepatnyer...
Punggong memang dah boleh angkat dah...
Tapi merangkaknyer still tak boleh lagi..
Gigi pon belom tumbuh lagi....
Tapi dah pandai buat perangai...
Tak boleh tengok mommy gi mana-mana...asik melalak jer!
Kononnyer mommy nak tinggalkan dia ler tu!
Akibatnyer..amat sukar mommy nak gi wat keje kat dapur...
Tunggu daddy ada baru mommy senang sket nak gi wat keje kat dapur ke...wat keje umah ke....
Aduka skang dah tak berapa suka nak tido dalam buaian lagi dah...
Dia lagi suka tido kat atas katil...
Luassssssss gamaknyer!
Kalo dia mengamok, abis satu katil dia guling-guling tanda protes!
Hahahahaaaa......
Aduka dah kuat minum susu.....
Bayangkan...weekend aritu dia tido dari pukul 2pm sampai 5pm...
4 botol susu abis dia minum!!!
Huhuhuuuuu....
Mengikut jejak langkah abangnyer yang kuat minum susu gamaknyer neh!
Papepon....moga Aduka sehat hendaknyer...
Mommy doakan yang terbaik untuk Aduka...
Aminnnnnnnnnnn.....

"Selamat 'Ulang-Bulan' ke-9,Fajar Aduka Putra!!!"


No comments: