There was an error in this gadget

Thursday, November 25, 2010

Daddy Yang Sempot...pot...pot!!!

Tarikh : 22hb November 2010
Hari : Isnin
Waktu : 11.00am
Tempat : Klinik Mediviron, Bandar Mahkota Cheras
Perihal : Dak Daddy Amik Nebuliser...Kesempotan!


Cian dak daddy neh...
Masa pagi Isnin tu, dah seram sejuk badan daddy..
Daddy kena purging...
Pastu demam...
Pastu leh lak sempot pon datang gak...
Sudahnyer daddy call mommy kat opis...
Soh bawak dia gi klinik sebab dah tak tahan dah...
Maka mommy pon amik ler 'time-off' 3 jam...
Amik daddy kat opis then bawak dia gi Klinik Mediviron..
Untuk kes-kes kecemasan cam daddy nie, so dibolehkan skip turn..
Nak diikotkan, turn daddy lama lagi..
Ada lagi 6 orang nak jumpa doc...then baru turn daddy..
Tapi daddy dah 'potong' turn...
Heheheheee....
Kecemasan kater....

Doc bagi daddy MC satu hari...
Next daynyer, iaitu hari Selasa daddy sempot lagi...
Mommy lak tak pasal-pasal kena purging...
6x mommy buang air besar and 2x muntah-muntah...
So kami berdua pegi ler Klinik Idzham kat Setapak...
Dekat sket ngan umah...
Daddy skip turn lagi..amik nebuliser...
Pastu doc bagi daddy MC satu hari...
Mommy pon dapat MC satu hari gak...
Maka berehat ler kami lakibini seharian kat umah....
Baby dah anto kat babysitter...
Senang banyak la kiranyer...
Berehat tanpa gangguan...
Ekekekekee....
Alhamdulillah...hari ni masing-masing dah sehat dan kembali ke kerja seperti biasa!!!

2 comments:

Haris Zuhaina said...

hoh, bagi lah isap rokok banyak2 pas nih....

-LaDy rAzOr- said...

hahahahahaaa..... ;-)