There was an error in this gadget

Wednesday, June 30, 2010

Perkara Paling BODO!!!

Semalam sanggup amik AL...
Nak gi LONDON WEIGHT MANAGEMENT punyer pasal....
Kata macam dalam iklan tu "PERCUMA SESI PELANGSINGAN BADAN BAGI PELANGGAN YANG PERTAMA KALI MENCUBA"...
Yer...aku adalah seorang pelanggan yang pertama kalinya mahu mencuba LWM nie...
Walaupun sebelum nie aku pernah wat slimming treatment kat tempat lain dan masih belom habis lagi sesinyer..
Tapi aku seperti tertarik dan agak berminat untuk meng-survey-pakej-sahaja...
Tapi lain pulak jadinyer bila dah sampai kat situ...
Oh yer...the nearest branch adalah di LOT10 Bukit Bintang...
Sampai sana, kena bayar RM18 untuk consultation fee...
Then dia bagi try slimming treatment service yang disediakan...
Pastu diorg memujuk rayu aku untuk membeli pakej beharga RM3900....
Katanyer aku memang perlukan pakej itu untuk kuruskan badan...
RM3900??? Ternyata aku tak mampu!
Dipojoknyer pula dengan pendaftaran yuran keahlian sebagai 'kupon' untuk book tempat di treatment center diorang tu...
Dan yuran itu beharga RM600 sahaja....
Lagi sekali...aku tidak mampu!
Mereka hampir beralah dan hanya bertanyakan berapa jumlah yang ada di dalam bank...
Dan sejujurnya aku mengatakan RM50 sahaja!
Nahhhhh......itu pon juga dirembatnya!
Erkkk.....
Ya...aku BODO!
Diulangi....AKU BODO!!!
PERKARA YANG PALING BODO YANG PERNAH AKU LAKUKAN....DAN AKU TELAH MELAKUKAN PERKARA PALING BODO ITU!!!


p/s: padan ngan muka aku!!! FUCK LWM!!!

5 comments:

littlehumblelynn said...

nofa

sepatutnya last 2 month mmg ada appt kat LWM gak..tp tetiba baca byk review..mmg kaki kikis duit & paksa amik pakej mereka...terus canx..hasilnya badan ku yg berisi disana-sini...

Oraida said...

Dulu masa anak 1st saya g Marie France, kt KLCC amik pakej RM1600. Ok kurus la kejap masa tu. Pas treatment abis, derang xde la merayu suh sambung hapa..ok la..puas hati...(selalu rembat epal dia byk2 wat blk umah..waka waka)

sue said...

Salam ziarah ..sue pun pernah hampir2 terjebak..Tp benteng diri still kuat..akakaka..Tp, tak tahan ma..hari2 dia call..tanya bila mau dtg..Tak reti bahasa betul dia org ni..Baru2 ni sue dapat msg lagi dr LWM..kata ada promosi..suh dtg cuba..Eiii..tak kosa nak layan..heee

audrey kit said...

hi nopa, bukan sahaja slimming centre yang gunakan gimik sebegini malah beauty centre pun sama, pernah Ogy kena this beauty centre callled MTM, they call me said u have a free facial for your birthday so i tot y not..bila sampai sana they said have to pay 200++ for the full facial.. so yg free tu apa pulak.. oh that one is basic only.. grrrr.... sabar je la.. i knew it mana la ada benda free sekarang ni... lepas tu mmg ada la diorang pujuk2 amik pakej facial yang sangat mahal.. so ladies out there be careful and also if u really don't want or feel it's expensive be strong and u must say NO! :) miss u babe

-LaDy rAzOr- said...

sampai ke hari ini, LWM still call my mobile phone but i never pickup da call...
hahahhaaa...lantak lah!!!