There was an error in this gadget

Thursday, November 19, 2009

Huhuhuuuu...Nak Jadik Camni Balik!!!! Part 2

Smalam aku temankan member opis, si Diana nak gi Slimming Treatment Center kat The Mall nie haa....
Aku ceritakan kat dia experience aku dan tunjukkan gambo-gambo zaman kurus aku kat dia...
Aku ceritakan keberkesanan buat treatment nie...
Aku ceritakan pengalaman turun berat sebanyak 8kg...
Dari 66kg menjadi 58kg!
Wallawehhhhhhhhhhh................
Aku dengar ler si beauty consultant, Rachel namanyer memberi advice kat Diana nie...
Secara tak langsung aku dengar ler gak pakej yang ditawarkan...
Sama ler ngan pakej yang aku amik dolu-dolu...
Rachel kata promotion....RM1299 x 12 sesi...
Tak berubah ler pon...sama macam aku punya dolu-dolu...
Ape dari zaman aku buat dulu promotionnyer tak abis-abis lagi ke?!?!??

Tengok betapa semangatnyer si Diana nie nak wat slimming treatment, secara tak langsung aku pon semangat sama gak!
Kali nie aku memang giler nekad ar!
Aku nak pantang kaw-kaw punya...
Pastu aku nak simpan bajet sket untuk slimming treatment nie!
I dun care!!!
Pastu aku nak pakai I.U.D untuk menjarakkan kehamilan...
Tak guna gi susutkan badan kat Slimming Center kalo pastu pregnant balik...kan?!?!
Nekad neh......NEKAD!!!
Aku berazam nak jadik cam dolu-dolu balikkkkkkkkkkkkkk.............
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................




OHHH...BILAKAH AKU AKAN MENJADI SEPERTI INI KEMBALI?!?!?!

2 comments:

Reflisia said...

jgn kata ko, aku pun berangan nak kurus

-LaDy rAzOr- said...

meh la kita sama2 kurus pasni....
azam tahun depan beb!