There was an error in this gadget

Thursday, December 31, 2009

34 Minggu Sudaaaaa.......

Hari Isnin aritu aku dan En.Belo amik AL....
Maklum ler...badan penat sebab baru pas kenduri....
Kiranyer itu cuti aku yang terakhir la untuk tahun 2009 nie....

Dikesempatan cuti tu, aku gi la Klinik Mediviron untuk wat maternity checkup...
Cam biasa prosedur check itu dan ini....
Blood pressure ok....
Urine ok....
Berat kali nie 74kg...
Aik???
2 minggu lepas 75kg....kali nie 74kg lak?!?!
Turun lagi kah?!?!?
Maybe penat sebab kenduri kot....
Aku request kat Doc Ros nak tau berat baby...
So Doc Ros scan perot nie....
Doc Ros cakap berat baby 2.5kg....
Kecik katanyer....
Uiks...kecik ek?!??!
Tapi apsal aku rasa cam berat jek perot nie....

Aku teringat dulu masa pregnantkan Andy, berat Andy masa 9 bulan dalam perot nie 3.4kg...
Tapi bila dah kuar, berat Andy 3.19kg jek!
Maknanyer yang selebihnya adalah berat uri....
Tapi la nie baby 2.5kg jek, termasuk berat uri la tu...
Kalo tolak berat uri....bape jek berat baby?!?!?
Keciknyer baby mommy nie..............
Patut la semua orang pon cakap perot aku nie kecik kali nie kalo dibandingkan dengan Andy dedulu....
Patut la bukan main ligat baby nie berpusing dalam perot nie...
Banyak ruang kosong untuk bergolek2 agaknyer...
Hehehehee....

Takpela...asalkan nanti baby selamat keluar dari perot mommy nie yer....
Selamat tengok dunia....
Selamat tengok mommy....
Selamat tengok daddy.....
Selamat segalanya.....

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.................

No comments: