There was an error in this gadget

Tuesday, October 20, 2009

Cian Andy......Mommy Babap Daddy,Keh!!!

Date : 9 Oktober 2009
Time : 6.59pm
Venue : Taman Tasik Titiwangsa
Misi : Bawa Andy Main Playground Yang Besar dan Best Giler!!!




Al-kisahnyer....
Budak kecik ini tengah berseronok jalan ke hulu dan ke hilir...
Sumer mainan dia nak try...
Mommy ikutkan ajer...
Daddy tengah relax kat gazebo sambil smoking...
Termengah-mengah mommy nak mengejarkan budak kecik yang dah pandai berlari nie...
Maklum ler...mommy kan berbadan dua....
Pastu daddy lak take part...
Daddy perhatikan Andy main sambil ikut jek mana dia jalan...
Pastu nak dijadikan story, Andy terjatuh and kepalanya terhantuk kat palang besi salah satu mainan kat situ..
Nah....hamek benjol satu!
Andy meraung kaw-kaw punya.....
Mommy wat dekkk jek...
Daddy ar....sapa soh leka....
Daddy berusaha memujuk Andy sehabis baik...
Hahahahaaa..... (padan muka daddy.....)
Terus daddy ajak balik...
Dah...takyah main dah!
Dahi dah naik 'telor' dah....

"Cian anak mommy nie....sapa buat....daddy ek??? Mommy babap daddy ek!!!"

Daddy kata "takpe...baru la anak lelaki, ada benjol kat dahi! takder la orang asik dok tanyer Andy nie laki ke pompuan jek! Baru la ganas...kan,Andy!"

Huk aloh....yolah!


5 comments:

Haris Zuhaina said...

alah3x... ciannya... dah tuam ker?
ciannya....

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

alahai sian nyer andy tp nk gelak pon ader sbb andy pandai wat muker sedih

Reflisia said...

alahai kesian giler si andy ni

whizatie said...

pity andy....notti yer daddy ngan mummy nih biar andy jatuh....nnti auntie babap dua2 nih...ekekeke...

-LaDy rAzOr- said...

Haris Zuhaina : tak tuam pun...luper!ekekekee.....biar benjol tu surut sendiri jek la!

anna : ekekkeee...leh jadik pelakon terbaik x???

Reflisia : kesian...tp bak kata org tua2, budak baru nak pandai mmg kena 'eksiden' sana-sini....baru ler bijak!ekekekee....

whizatie : adeh....auntie watie nak babap mommy!tulunnnnnnnnn...... =D