There was an error in this gadget

Wednesday, July 8, 2009

Andy's New Habit!

Khayal jek Andy hisap bucu bantal busuk dia tu...




Geram punya pasal ler tu!

Andy skang dah ada habit baru...Dia suka gigit bucu bantal busuk dia tu...Kekadang tu kalo dia tengah geram, dia gigit bucu bantal tu sampai menggeletar satu badan! Time dia nak tido lak, dia akan menyondol dulu bantal busuk dia tu, buat sondolan satu pusingan atas tilam then dia start carik bucu bantal untuk isap sampai la dia tertido....Bila dah isap bucu bantal tu kiranyer dah final ler tu...kiranyer dah leh tido ler tu! Ermmmm......macam-macam pe'el ler anak bujang mommy nie.....Lagi satu, kalo mommy or daddy amik bantal busuk dia tu kan, dia akan mengamuk...pastu tolak mommy or daddy, like "move away..that's my bantal busuk ar!"..Tido pun resah jek....dia nak bantal busuk tu ada kat dia...then baru ler dia leh tido...Huk aloh....memacam hal!Tapi takper..budak kecik memang camtu....layankan jer....hehehhee......






2 comments:

Mahmood said...

Andy is so cute. Your blog is very nice. The photographs are very beautiful. Wish you all the best. God is Great.

http://health-care-you.blogspot.com

-LaDy rAzOr- said...

thanks, mahmood....
hope u're enjoy reading my blog... =D