There was an error in this gadget

Tuesday, February 3, 2009

Hari Malas Sedunia...

Bangun pagi tadi, aku dah rasa malas2 dah nak gi keje...
"Owhhhhh.....malasnyer ya, rabbi!!!"
Dear pun macam malas2 jek nak gi keje arini....
Tapi dalam malas2 tu, dia bangun gak gi mandi...bersiap2...
Aku pun tetiba macam rasa bersalah lak kalo tak gi keje....
So aku pun gagahkan diri, gi ler mandi then bersiap...
Dear dah lambat gi keje....
Aku bajet aku pun lambat ler...
Slalunyer pukul 7.15am aku kuar umah...
Tapi pagi tadi pukul 7.45am aku baru kuar umah....
Aku dah bajet lambat sampai opis dah nie...
So aku bawak ler keta lelaju....kurang sket jek dari pelesit...
Sampai opis, aku punch card.....pukul 8.22am!!!
Eh....cepat lak aku sampai....!
Ari nie opis ramai sket orang coz budak2 dah balik dari wat Hotel Survey...
So takder ler aku kesunyian sangat macam minggu lepas...
Dalam pada menaip benda alah nie pun, aku masih dalam keadaan 'separuh sedar' lagi....
Mengantuk + malas = tak hengat!!!
Nak upload gambo, cable lak tak bawak!
Cissssssss.........
Memang la hari nie adalah hari malas sedunia.... (aku jek!)

3 comments:

Reflisia said...

aku pun...
mata ni separuh bukak jer..cam tenang jer dok lepak n tido kat umah...
hehehehhe

Bard Syah said...

haiya!~
hari malas patutnye isnin la noff sayamm...bukan rabu~
agagagag!~

-LaDy rAzOr- said...

rabu???ari selasa ler entry nie ditulis....