There was an error in this gadget

Monday, January 5, 2009

Selamat Tahun Baru 2009!

Hari nie hari pertama aku melaporkan diri di Bahagian Penyelidikan & Pembangunan Industri...
Sebelum nie pun memang aku bertugas kat division nie...
Tapi nie untuk lapor diri setelah putus kontrak pada 31 disember 2008 aritu....
Maklum ler...penjawat awam bertaraf KONTRAK...!!!
Hari nie jugak tetiba jek aku ada banyak tugasan perlu segera disettlekan....
Tetiba lak banyak borang survey yang perlu di'key-in'kan dalam sistem SPSS....
(Sila google kalo nak tau ape kejadahnyer SPSS itu....)
Cepat benar masa berlalu....
Sedar tak sedar dah pukul 12.15 tengahari dah....
Azam baru aku untuk turunkan berat badan sedang dalam proses...walaupun tak start lagi sebenarnyer....hahahhaaaaaa.......
Azam lain adalah untuk bekerja bersungguh-sungguh dan kurangkan masa 'mengulat & mengelat'...
Kepada sahabat yang lain, aku ucapkan...

'SELAMAT TAHUN BARU 2009!'

2 comments:

Reflisia said...

tau SPSS tue aper...belajar kat upm...kalu wat research memang kene guna

-LaDy rAzOr- said...

yer....betol tu puan masz! =D