There was an error in this gadget

Tuesday, January 6, 2009

Best......Best......Best......!

Start jek tahun baru, tetiba aku dilanda keja yang melambak....
Sepanjang tahun 2008, aku banyak makan gaji buta...
Maklum la...time tu aku seorang ibu mengandung...
So banyak tugasan yang aku excuse....
Tapi tahun nie, aku kena lebihkan kerja.....
No more excuse....
Selain kerja-kerja di opis, aku ditugaskan untuk oustation...
Wahhhhh......dah setahun aku tak outstation....
Best!Best!Best!
Aku kena buat tugasan kat bahagian pantai timur malaysia....
Tarikhnyer 19-23hb Januari nie...
Antara daerah yang kena pegi adalah kemaman, kuantan, jerantut dan kawasan yang sama waktu dengannya....
Tapi skang pantai timur tengah banjir....
Tapi boss cakap pegi jek....
Aku gi jek la....
Huhuhuhuuuuuuu........
Hoyeaaaaaaaaaa..................
Dapat gi outstation lagi!!!
Leh jenjalan........
Dah lama tak jenjalan........



Pesanan untuk :-
Dear: jaga umah bebaik yer.....jangan wat benda mengarut2 lak ek!
Andhika: jangan nakal2 tau,andy kena dok ngan nenek kat merlimau....mummy & daddy jauh...



Nanti mummy mesti rindu kat Andy sesangat punyer lah..!
Huhuhuhuuuuu......
Mummy rindu kat daddy gak.....

2 comments:

Reflisia said...

kali ni pg pantai timur beli kan aku sutera boleh..hahahhah

-LaDy rAzOr- said...

hahhaa.....stakat kirim air liur jek...jawabnyer dapat air liur gak ar....hahaha