There was an error in this gadget

Tuesday, December 30, 2008

Latest News...(Part 2)

Tadi time lunch hour, aku gi tengok ayah kat HKL...
Ayah tengah tido time aku datang...
Abang bagitau aku malam tadi, ayah skang nie tak leh nak bangun tengah malam ke toilet...
So dia kena pakai pampers...
Kesian aku tengok keadaan ayah...
Ayah kelihatan sangat lemah tak bermaya....
Tapi tadi mak cakap ayah makan habis semangkuk bubur...
Bagus ler tu...
Mak soh aku tolong jaga ayah masa cuti umum 1 jan 09 nanti....
Aku tak kesah...
Aku anta Andy kat penjaga dia sekejap...
Then aku shoot ler gi HKL...
Mak soh aku jaga ayah sementara mak balik umah...
Mak nak uruskan apa-apa yang patut kat umah...
Takpe...aku tak kesah...
Time nie ler aku nak berbakti kat ayah...
Kepada ayah...kuatkan semangat untuk kembali sihat seperti sediakala...
Aminnnnnnnnnnnnnn.................

No comments: