There was an error in this gadget

Wednesday, February 20, 2008

Lepas Sudah Azab yang Pertama.....

Tepat kol 8.30am : naik tingkat 27th, dining room...
Mengantuk + lapar + tak ready = ntahapahapantah!!!
Paling tak suka attend interview berkali-kali untuk jawatan yang sama, Pegawai Pelancongan!
Tapi hari nie bukan interview yang sebenar...just screening test sahaja...panel just nak tengok keupayaan kita untuk berkomunikasi dalam Bahasa Inggeris....
Adakah kita fasih dan lancar?Adakah kita memahami persoalan yang diutarakan?Adakah kita firm dengan jawapan yang diberikan?Adakah kita mempunyai tahap keyakinan diri yang tinggi?
Itu sahaja yang ingin mereka lihat....
Dan aku....penuh dengan prasaan berdebar + gugup + cuak + tapi santai = aku seorang yang cool!!!hehehehehe.......
Nasib ler....janji aku dah ngadap 1st step untuk interview nie...kalo ada rezeki, maka aku akan dapat menempatkan diri dalam 2nd interview akan datang nanti.....kalo tak,maknanyer takde rezeki ler tu...maknanya aku tak cemerlang ler tu...huhuhuhu.......
Prasaan skang adalah 'Aku Tak Sabar Nak Balik!!!' zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....................(ngantuk)

No comments: