There was an error in this gadget

Wednesday, February 6, 2008

7 Minggu Setengah.....

Sangat kecilnya dia.....
Hanya sebesar 1.12cm...tetapi sudah dapat melihat denyutan jantungnya...bergerak kencang...
"Awak nampak tak yang 'blinking' tu?tu denyutan jantung dia...."
"ooooo......"
"Kecik lagi...baru 1.12cm..."
"So small....."
"Next time datang check-up di sini lagi ya..."
"OK,doc...."

Segera capai handphone dan mula menaip message.....

"Dear...i dah gi jumpa Dr.Ros dah....dia kata kandungan i dah 7 1/2 minggu...i wat scan gak..nmpk denyutan jantung baby...size baby baru 1.12cm jek!So small....hehheee..."

"Hehehe....iyer?Nanti i nak tengok ek...."

"Okek.....doc dah print terus gambo dari scan machine...u balik nanti i tunjukkan ek!"

Drive pulang ke rumah dengan hati yang ceria....dan mulai hari ini,aku tanam azam...

'Tak nak missed minum Anmum lagi....and dengar nasihat doc soh makan ubat!'


3 comments:

Mr BeLO said...

hehehe..cute kan?mesti serupa like her/his daddy..

anyway u kena listen ape yg doc kate, aite?jgn skip mkn ubat..

kem salam i kat Chenta Ku Nigina..hehehe..

~ChEnTa~ said...

alallalal
so cute..
congrats! tak lama lagi i jadi aunty chenta! yeay!

Anonymous said...

hai beb! tahniah...wah nk jd ibu da xlama lagi eah...hihihihi jaga diri baik2...