There was an error in this gadget

Thursday, January 31, 2008

Flue + tak boleh makan ubat = pregnant



Hari nie aku diserang penyakit selsema.....sejak malam tadi aku dah rasa hidung aku nie semacam jek...tekak pun sakit sket-sket...mata jadi panas sket-sket...aku dah agak arini mesti aku selsema punyalah! dan memang betul tekaan aku....
Aku tahu...punca selsema aku nie adalah jangkitan dari dear yang terlebih dahulu rasa gatal-gatal kat hidung dia semalam....dan dia bersin banyak kali....dan virusnya telah merebak dan terkena aku!
Aku rasa sangat tidak selesa sekarang....seharian aku 'layu' di opis...sambil menyudahkan kerja + tidur + makan roti bakar.....banyak kali aku terbersin...dan secara tak langsung aku menyebarkan jua virus selsema ini kepada orang-orang di opis ini...hahahahahaaaaaaa!!!

Aku call mak aku dan bagitahu pasal virus ini...mak aku melarang aku memakan sebarang ubat tanpa nasihat dari doktor....mak aku kata "orang mengandung tak leh makan ubat sebarangan...pegi jumpa doktor dulu....even panadol pun tak boleh!"
erkkkkk....abis tu,aku nak makan ubat aper jek?!?!? hidung dah makin berat nie.....
nak tak nak,aku terpaksa melayan air panas dan sebarang makanan yang panas-panas untuk membuatkan hidung nie lagi selesa...huhuhuhu......
sekarang nie aku tengah pekena roti bakar + milo panas = sangat best!!!!
Dear lambat amik arini....dia kene abiskan gak buat report arini atas paksaan dari boss dia yang kepala botak tengah itu!!!hahahahahhaaaaa..............
Sementara aku pulak terus terkulai layu tak bermaya di depan PC nie sambil menaip blog dan menunggu panggilan dari dear dengan ayat lazimnya "lagi sepuluh saat i sampai!".......

No comments: